Koerier

Onze koeriers in Wageningen, Ede en Veenendaal bezorgen snel, betrouwbaar en veilig.

Koerier in Wageningen, Ede of Veenendaal nodig?

Vanuit Gelderland, en in het bijzonder onze standplaats Wageningen, rijden we dagelijks door heel Nederland en heel Europa. Ook ’s nachts als het moet. Zolang de zending in onze bestelwagen of bestelbus past kunnen wij alles verzenden. Daar zijn we ervaren koeriers voor.
Uiteraard zijn we ook snel in plaatsen als Ede, Arnhem en Veenendaal als u een koerier nodig heeft. Onze standplaats is echter Wageningen en van daaruit zijn we snel op de plaats van bestemming.
Snel een koerier nodig? Bel dan 0317-847706. Of vraag DIRECT ONLINE een OFFERTE aan.

Koeriersdiensten

Bij TCV Transportservices Wageningen kunt u onder andere terecht voor de volgende transport- en koeriersdiensten:

• Vervoer van goederen op pallets
• Sneltransport van machine-onderdelen
• Vervoer van kunst
• Nachtzendingen
• Vervoer van waardepapieren
• Transport van losse dozen of boxen
• En natuurlijk het vervoer van uw vracht of goederen

Staat er iets wat u wilt verzenden niet bij? Geen nood, want met onze flexibele aanpak is bij ons bijna alles mogelijk.

Koerier buitenland

U wilt een koerier die uw goederen naar het buitenland vervoert? De koeriers van TCV Transportservices helpen u graag. Wij rijden veel naar onze buurlanden Duitsland en België, maar zijn ook uw geschikte koerier voor een rit naar Spanje, Frankrijk Italië of een ander land binnen de EU. Wageningen, Ede en Veenendaal kennen we op ons duimpje, maar de rest van Nederland en Europa kent voor ons ook geen geheimen.

Procedure koerier

Wat moet u doen om uw zending door de koeriers van TCV te laten verzenden? Dat is heel eenvoudig. U geeft aan waar we een pakket kunnen afhalen, waar het naartoe moet en wanneer het op de plaats van bestemming moet zijn. De rest regelen wij. Eenvoudig voor u, de standaard voor ons.
De koeriersklus kunt u u doorgeven via ons offerteformulier of door ons een e-mail te sturen, maar u mag uiteraard ook altijd bellen. We raden aan om te bellen als het om een spoedklus gaat. Ons telefoonnummer is: 0317-847706

TCV Transportservices is zeer flexibel en al uw wensen op vervoersgebied zijn bespreekbaar. Vanuit Wageningen bereiken we snel heel Nederland en natuurlijk de rest van Europa.

Wat kost een koerier?

De prijs voor onze koeriersdiensten is afhankelijk van de afstand, de hoeveelheid goederen en het gewicht. Onze tarieven zijn zeer scherp, omdat TCV Transportservices een klein en flexibel bedrijf is. Wij denken graag met u mee om u de meest gunstige prijs aan te kunnen bieden.

Offerte op maat

Uiteraard maken we voor u graag een offerte op maat. Op werkdagen altijd binnen 24 uur. Heeft u wat meer haast? Bel ons dan: 0317-847706.

Kunnen wij je helpen?

Transport, kunstvervoer of een andere dienst van ons nodig? Wij bespreken graag de mogelijkheden!