KUNSTTRANSPORT EN KUNSTVERVOER

 

U wilt een schilderij vervoeren? Of u heeft een koerier nodig die uw kunstwerk veilig aflevert?

Bij ons bent u aan het goede adres voor uw kunsttransport en kunstvervoer. Of het nu gaat om een enkel kunstwerk of bijvoorbeeld meerdere kunstobjecten uit een museum: TCV Transport regelt het voor u. Vraag direct uw scherpe prijs aan of bel ons op 0317-847706.

Gecertificeerd kunstvervoer

Uw kunsttransport is bij ons in goede handen. Door ons ‘art-handling’ certificaat zijn wij in staat om kunst op zorgvuldige wijze te vervoeren. Verpakken is daarbij een belangrijk onderdeel. Door onze ervaring in combinatie met onze kennis kunnen wij elk kunstwerk veilig vervoeren. Wij weten hoe waardevol kunst is en doen er dan ook alles aan om het transport zo veilig mogelijk te laten verlopen. Vanuit Wageningen staan we voor u klaar.

Wij werken voor onder andere particulieren, kerken, musea en exposities.

Certificaat TCV kunsttransport

Schilderij vervoeren

Een van de vormen van kunsttransport waar we in gespecialiseerd zijn is het vervoeren van schilderijen. U wilt ook uw schilderij vervoeren? Laat dat maar aan ons over. Wij verzorgen uw kunsttransport snel, veilig en betrouwbaar. En ook belangrijk: tegen een concurrerend tarief. Bij TCV Transport betaalt u nooit teveel voor uw kunstvervoer.

Kunst koerier

Snel van A naar B? Met onze caddy of kleine transportbus zijn we in staat snel te reageren. Natuurlijk verliezen we daarbij de kwaliteit niet uit het oog. Goed verpakken van kunstwerken is erg belangrijk. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan. Liever zelf doen? Dan kunnen we u tips geven over het veilig verpakken van kunstwerken. We werken zelf vaak met een de zogenaamde “ART-tikkel”. Dit is een box voor hoge beschermingswaarde tegen schokken en trillingen. Ook met bubbel folie hanteren we veel. Dit is plastic met kleine luchtbelletje dat optimaal beschermt tegen botsen of stoten. Wel zo’n veilig idee.

Direct een offerte voor uw kunstvervoer?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt het offerteformulier invullen, of bellen met. Wilt u dat wij u bellen? Ook dat is geen probleem. Vul dan hier uw gegevens in. Wij helpen u graag!

 

In de praktijk

We vervoeren regelmatig kunst. Vaak zitten daar mooie werken bij, zoals onlangs bij een kunsttransport vanuit het Evoluon in Eindhoven. Daar mochten we het bronzen beeld ‘De Kernontlading van Ossip Zadkin ophalen om te transporteren voor een restauratie. Dit bronzen beeld uit 1965 op een marmeren sokkel weegt maar liefst 450 kilogram. Met afmetingen van 141 centimeter (brons) en 110 (marmer) in de hoogte een klus die zorgvuldig moest gebeuren. En dat lukte uiteraard.

 

 

Meer praktijk

Kunnen wij je helpen?

Transport, kunstvervoer of een andere dienst van ons nodig? Wij bespreken graag de mogelijkheden!